GTX260

Down here at the pawn shop... Buy, sell, and trade your unused PC parts and other items collecting dust. Who knows, someone else here may need your junk! Posting online deals are also encouraged.
User avatar
Jif
Jimmy Jams
Posts: 6896
Joined: Mon Feb 25, 2008 12:49 am

GTX260

Postby Jif » Fri Feb 20, 2009 7:41 pm

Image

i had a custom BIOS on it and the default speeds werent stable so i wasd underclocking it, which was still an OC over stock. i reflashed it back to the card's default of 576/1000 mem/1152 shader and it runs stable. i had it running 615/1025/1230 24/7 for the whole time i had it.

User avatar
Darkfoxx
Site Admin
Posts: 9655
Joined: Mon Jul 02, 2007 7:09 pm
Location: Alexandria, VA
Contact:

Postby Darkfoxx » Mon Mar 02, 2009 5:38 pm

Thanks Jif! :D


This was quite a nice improvement to my rig.

9800 GT Call Of Juarez dx10 benchmark:
Image

GTX 260 Call Of Juarez dx10 benchmark:
Image

Pic of it in my case:
Image

And this almost made me shit a brick when I saw it...
Image


I'm probably going to reformat in the next couple of days when I get some time. Vista 64 is running slow for me when it comes to opening up programs and it even seems to affect my in-game fps. Again, I don't know if it's because of 64bit or maybe the OS just got corrupted at some point. At any rate, I'm going to try 32bit Ultimate and see if that fixes my issues.
Gaming:
Image
Workstation:
Image

User avatar
Jif
Jimmy Jams
Posts: 6896
Joined: Mon Feb 25, 2008 12:49 am

Postby Jif » Mon Mar 02, 2009 7:36 pm

nothing wrong with 64bit. prolly got other issues. youre not running process lasso are you?

User avatar
Darkfoxx
Site Admin
Posts: 9655
Joined: Mon Jul 02, 2007 7:09 pm
Location: Alexandria, VA
Contact:

Postby Darkfoxx » Mon Mar 02, 2009 7:48 pm

Jif wrote:youre not running process lasso are you?

No.

And there are no viruses or anything...it's just been running like this since I installed the OS.
Gaming:
Image
Workstation:
Image

User avatar
Zerogod
Got Fofum
Posts: 312
Joined: Tue Nov 06, 2007 5:18 pm
Location: Virginia, USA
Contact:

Postby Zerogod » Mon Mar 02, 2009 8:11 pm

lol did u forget to install service pack 1? that would do it =P
Winter is Coming

User avatar
Darkfoxx
Site Admin
Posts: 9655
Joined: Mon Jul 02, 2007 7:09 pm
Location: Alexandria, VA
Contact:

Postby Darkfoxx » Mon Mar 02, 2009 9:08 pm

Zerogod wrote:lol did u forget to install service pack 1? that would do it =P

I have sp1 and all the updates.
Gaming:
Image
Workstation:
Image


Return to “The Pawn Shop”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest